CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

role, bicle & co.


Am intrat azi pe blog la cabral, sa vad ce-a mai scris si am descoperit un articol interesant referitor la mersul cu bicle, role & co. prin parcuri.

Mai nou (vorba vine nou) nu mai avem voie cu role, bicle, skate-uri, triciclete, trotinete etc. Si logic nu e voie nici pe iarba

Ok, inteleg in parcurile mici, unde sunt multi copii cu bunicii la plimbare. Da', in Hera ce-are? Pe cine deranjezi acolo? Plus ca prost tre' sa fii sa mergi cu rolele sau bicla in parc si sa nu stii sa pui franta.

Dupa ce ca tineretu' nu prea mai iese din casa si e tot timpul in fata calculatorului, atunci cand vor sa iasa sa faca nitel sport(si mersu pe role e tot sport;) ) nu e lasat si primeste amenda.

Si se mai mira marii neni de la tv ca e populatia supraponderala.

citat de pe blogu lu cabral :
" Si nu, nu sunt obtuz, vad din mai multe puncte de vedere. Stiu ce inseamna biciclisti in parcurile mici unde se joaca indeobste piticii de pana-n 7-8 ani. Acolo e normal sa protejezi. Dar cand vorbim de parcuri mari, de I.O.R., de Tineretului, de Herastrau… care e frate problema?! Sunt unele alei la fel de late ca si D.N.1! Nu e loc?!

Asta cu rolele si bicicletele… una. In al doilea rand… aia cu statul si calcatul pe iarba. Bai cat de prosti trebuie sa fie americanii, cat de tembeli trebuie sa fie francezii, ce spalati pe creiere trebuie sa fie spaniolii, italienii, toti occidentalii astia! Pai in Central Park din New York iti tarai frigiderul si tragi un picnic de ti-e mai mare dragul. Dar deh, americanii e prosti, ca ei a adus criza!

La Paris, dupa ce-ti umpli sufletul de cultura si punga de textile, iti odihnesti fundul pe iarba din Square Louvois si nu te alearga nimeni sa te paleasca cu amenda. Dar deh, aia e prosti, n-ai auzit de sarutul frantuzesc?!

In toata lumea civilizata parcurile sunt refugii din calea agitatiei orasului, sunt insulele eco, sunt singurele locuri in care nici un fel de motorizat nu are acces. Role, biciclete, triciclete, trotinete, skate-uri, toate coexista si cu oameni in varsta, si cu copii mici.

Dar nu gogilor, ca atat intelegeti voi din orasul asta… vorba lui Petreanu: Muriţi, dă-vă dreaq! "

Sunt de acord cu el..Deci, cand merem cu rolele??

xoxo, Kryssu


0 comentarii: